Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Chrudim – Nejdříve se říkalo, že na opravu lávky v Úzké nejsou peníze a přednost mají jiné lávky, které jsou v katastrofálním stavu. Když se v...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Ještě se dokončují poslední detaily, ale už od čtvrtka snad budou moct vyrazit první chodci na novou lávku spojující břehy řeky V Průhonech...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 3 dny
Chrudim – Už rok visí ve vzduchoprázdnu některé otázky týkající se nové lávky. Lávka L03 podle španělského vzoru už je od pondělí osazena, ale...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 4 dny
Chrudim – Oprava schodů k lávce vedoucí z nábřeží Karla Čapka k ZŠ Husova se blíží ke konci. Město Chrudim investovalo velké peníze, ale...Celý článek »
vydáno před 23 týdny 1 den
Chrudim – Město odstranilo další starou lávku, důležitou spojnici přes řeku Chrudimku. Nová lávka se ale tentokrát už opravdu chystá, jen přání...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 dny
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 3 dny
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 52 týdny 8 min
Chrudim – Tento týden měla být uzavřena lávka přes Chrudimku, která vede k základní škole mezi nábřežím Karla Čapka a Husovou ulicí. Jenže vlivem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Rekonstrukce lávky V Průhonech podle španělské předlohy se zdárně rozjíždí i přes námitky odpůrců, kteří si všimli, že se úplně nehodí do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Po společné schůzce vedení města, chrudimského právního oddělení a majitele Hotelu Bohemia informoval pirátský radní Aleš Nunvář (Piráti) o...Celý článek »