Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Také letos připravilo Zdravé město pod vedením úřednice a městské zastupitelky Šárky Trunečkové (SNK - ED) oslavy Dne země. Jejich program...Celý článek »
vydáno před 6 let 48 týdnů
Chrudim – Spolupráce mezi jednotlivými odbory na místním městském úřadě není vždy tak „sluníčková“, jak se veřejnost snaží přesvědčit vrcholné vedení...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 2 dny
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 3 dny
Chrudim – Statisíce lidí na celém světě si v dubnu připomenou mezinárodní svátek životního prostředí – 22. duben, Den Země. Tato událost je i...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Vynese kandidáty SNK-ED jejich dosavadní působení na hlavní příčky oblíbenosti u voličů Chrudimi? Po e-mailových schránkách už sice...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Odtah autovraků, na které jsme upozorňovali, již proběhl, ale bez dodatečné kontroly. Technické služby Chrudim lokalitu podle...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – V úterý 26. dubna v 9.30 hodin proběhne slavnostní zahájení Dne Země s aktuálním zaměřením na klimatické změny naší planety....Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Moderní člověk je zaplavený věcmi, oblečení nevyjímaje. Každý z nás má obvykle v šatníku víc věcí, než potřebuje. Řeč není o děravých...Celý článek »