Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim - V pondělí před polednem bylo strážníkům oznámeno, že v Široké ulici je jakýsi opilec a nadávkami tam obtěžuje zákaznice místního...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek ve 20.30 hodin se strážníkům dostala informace o bezvládně ležícím opilci v Široké ulici. Hlídka na místě zjistila, že...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 1 den
Začátek a konec. Konec a začátek. Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Čtvrtkem začíná velikonoční Triduum. Je vrcholem křesťanského liturgického roku. Následuje Velký pátek, Bílá sobota a v neděli slavnost...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 3 dny
Chrudim – Blíží se Velikonoce a s nimi i oblíbený jarmark na Resselově náměstí v Chrudimi. Na sobotu 23. března si mimo jiné můžete...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 5 dnů
Chrudim – Připadáte si někdy v Chrudimi jako v Kocourkově? Do města se úředníci nevydávají na vlastní pěst a spoléhají se především na hlášení...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Chrudim – Na dnešek je hlášeno nejteplejší počasí za celý týden, teploty se vyšplhají v odpoledních hodinách až na 30 stupňů, ale podle...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 1 den
Chrudim – Letos pro město Chrudim pokračuje v opravě dalších tří soch svatých na parapetu mostu v Široké ulici restaurátorská firma Zdeňka...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Chrudim – Další tři ze souboru soch v Široké ulici v centru Chrudimi opraví jiný restaurátor. S restaurováním začal minulý rok v dubnu restaurátor...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 dnů
Oslava Kristova vzkříšení. Ráno se vyhlíželo slunce, které právě vycházelo. Hospodáři podle něho odhadovali úrodu. V tento čas by se nemělo nic...Celý článek »