Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Na Poděbradově ulici se začne stavět nová rezidence, která dá veřejnému prostranství města další nový rozměr. Pohled na vybourané...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 dnů
Chrudim – Po mnoha desítkách let bude v Chrudimi již brzy odhalena nová originální socha financovaná kompletně ze soukromých zdrojů. V blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim − V atraktivní lokalitě centra města Chrudim v Poděbradově ulici se od minulého roku staví nová rezidence s luxusními byty. Všechno běží...Celý článek »
vydáno před 6 let 50 týdnů
Chrudim – Dům v Poděbradově ulici, který koupil místní podnikatel Milan Kušta, půjde k zemi. Tuto informaci jako první přinesly Chrudimské noviny a...Celý článek »
vydáno před 1 hodina 29 min
Chrudim - Demolice mostu už se blíží. Ředitelství silnic a dálnic ČR už je u konce s rozebráním středových mostních ostrůvků i s osazením provizorní...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 3 dny
Chrudim – Na některých místech betonové květináče překážejí v parkování, jinde doslova zachraňují životy. V neděli ráno vyjížděli chrudimští hasiči...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Společnost K2 invest dostala od radních žádost provést na městském pozemku tři sondy. Ty ukážou, jak bude třeba plánovaný projekt Rezidence...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Stává se to i v "lepších" městech než je Chrudim. Známý je případ z Prahy, kdy nejmenovaná demoliční firma dokonce omylem kvůli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Kvůli tomuto materiálu prý starosta František Pilný (ANO 2011) svolal včerejší zastupitelstvo. Titul čestného občanství udělí město Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) měl možnost v reportáži České televize (ČT) o bourání sladovny vyzdvihnout skvělou zprávu pro občany,...Celý článek »