Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O umístění radarů, které by měřily rychlost projíždějících vozidel a následně též umožňovaly radnici „kasírovat“ ty řidiče, kteří nedbali...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Objevily se v radniční koalici další neshody? Podle všeho ano. Poté, co se Piráti s Chrudimáky, respektive Svobodnými, neshodli na...Celý článek »
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Zdejší buňka Strany svobodných občanů patří mezi nejznámější kritiky plýtvání s veřejnými financemi. Oba její bývalí městští zastupitelé –...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Čtyři místostarostové byli trnem v oku prakticky všem členům opozičních stran v městském zastupitelstvu. Není proto divu, že především...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Chrudim – Každý, kdo na základě pirátského předvolebního plakátu, jenž se třepotal na plotě lídra kandidátky Hnutí ANO 2011 Františka Pilného,...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Pro někoho výraz péče a starosti o obyvatele jedné z částí města, pro jiné zbytečný a šikanózní nástroj k vydělávání peněz. Radar, jehož...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Radary určené k měření rychlosti a následnému pokutování „neukázněných“ řidičů ve Václavské ulici budou. Jakkoli se zdá, že celý projekt za...Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Nejčernější obavy řidičů začínají dostávat jasnější kontury. Městští zastupitelé na svém posledním letošním jednání schválili 700 tisíc...Celý článek »
vydáno před 1 den 58 sek
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice a mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »