Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Jak říká staré známé přísloví, „slibem nezarmoutíš“. Přesně tak se v několika případech chová místní radnice a též zodpovědní úředníci....Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Nejdříve se říkalo, že na opravu lávky v Úzké nejsou peníze a přednost mají jiné lávky, které jsou v katastrofálním stavu. Když se v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim − Zatím se tu jen někdo zřídil, ale brzy by se mohl i zřítit, z preventivních důvodů proto město Chrudim zahájilo podlimitní veřejnou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Blízko jednoho z chrudimských odběrových center na koronavirus načapala žena úchyla a vše oznámila na policii. Co ho vyrajcovalo tak, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Chrudim – Některé stavební práce v režii města se neúměrně vlečou a ukazují na skutečné schopnosti politiků v rolích vyjednavačů. Místostarosta...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Lávka přes Chrudimsku v Úzké ulici zkrátka chybí. Obcházet nábřežím řeky oblast, která dříve byla pohodlně dosažitelná, znepříjemňuje život...Celý článek »
vydáno před 4 roky 26 týdnů
Chrudim – Lávka v Radoušově ulici je otevřena a cyklisté tak opět mohou „sesedat z kola“, aby si nenatloukli. Podstatně větší komplikace však město...Celý článek »
vydáno před 4 roky 38 týdnů
Chrudim – Lávky pro pěší přes Chrudimku nejsou zhusta v nejlepším stavu. Některé nechalo město preventivně uzavřít, jiné procházejí zkoumáním a...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Velkou pozornost vzbudila informace o uzavírce lávky přes řeku Chrudimku na Jungmannově nábřeží. Oblíbenou zkratku musela vyřadit z provozu...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Pravidelná údržba, ať už památek, nebo objektů běžné občanské vybavenosti, není něčím, čím by se radnice mohla chlubit. Raději jednou za...Celý článek »