Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 24 týdny
Aktuálně.cz - Finančníci z PPF se rozhodli sponzorovat Univerzitu Karlovu a hned se vynořily obavy, koho dalšího si chce Petr Kellner zavázat. V...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Reflex – Když převrhnete mléko na gauč, už je zpátky do sklenice nedostanete. Proto nemá valného smyslu se rozčilovat nad skutečnostmi,...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Svobodné fórum - Prezident Miloš Zeman prohlásil, že nová Hedvábná stezka je nejvíce fascinujícím projektem v novodobých dějinách a přirovnal ji...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Respekt - Publikujeme rozšířenou verzi textu policisty R. H., který zasahoval na demonstracích během návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Tibetania.sk - V posledných mesiacoch (prvý raz ma na to upozornili v januári) sa na slovenských a českých „alternatívnych“ serveroch objavil...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Nejen “pražská kavárna” ale i soudná venkovská knajpa dokáže rozeznat, jakým směrem nás hradní pán tlačí. A protože se mi to nelíbí, klonit se až k...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Pardubice - Nepříjemné překvapení čekalo na dovozce, který si v Číně objednal sušený česnek. Artikl souhlasil bohužel však jen podle dokladů. V...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice/Česká Třebová - V těchto dnech pardubičtí celníci dokončili na překladišti v České Třebové kontrolu kontejnerů směřujících z Číny do zemí...Celý článek »