Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 29 týdnů
Chrudim - Během několika minulých dní měli především řidiči možnost zahlédnout skupinky statečných mužů, kteří s výrazem krajního vyčerpání bloumali...Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Chrudim - Zájemci o službu v Armádě ČR se mohou od nového roku těšit na další možnosti, jak sloužit vlasti právě v ozbrojených složkách. Dojde totiž...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 5 dnů
Chrudim – Vojenský újezd Hradiště je v tomto týdnu obsazen příslušníky 43. výsadkového pluku. Výcvikový prostor v Karlovarském kraji, kterému se mezi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Výběrové řízení do aktivních záloh ke 43. výsadkovému pluku už se blíží. Zajímavostí je, že se přihlásil také zápasník MMA. Po výběrovém...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – V devátém ročníku celoarmádní Soutěže průzkumných hlídek dosáhl z 18 soutěžních týmů 43. výsadkový prapor z Chrudimi nejdříve dokonce...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – 1. října 2020. Datum, které se zapíše nejen do historie Armády České republiky, ale především do historie výsadkového vojska. Právě v tento...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
„V Chrudimi vzniká elitní bojová jednotka. Bude zachraňovat i české turisty v zahraničí.“ „Nové komando bude zachraňovat Čechy, kteří se v zahraničí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – V pátek 4. září se na chrudimském letišti uskutečnil slavnostní nástup vojáků 43. výsadkového praporu, kteří se nedávno vrátili z mise v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Být příslušníkem chrudimského 43. výsadkového praporu s sebou nese jistá privilegia. Krom červeného baretu a výsady nosit na rukávu „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Místní elitní 43. výsadkový prapor se mění. To ví ve městě asi každý. Kasárna se rozšíří, zabere pole, počet vojáků naroste. Kde budou tito...Celý článek »