Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudimsko – Štěstí v neštěstí zažila dnes odpoledne řidička u Libkova, kde museli přijet zasáhnout hasiči ze Seče. Okolo půl druhé sjela ze silnice...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudimsko – Mají nový název, ale pořád jsou to ty samé vyhlášené ručně malované a foukané tradiční vánoční ozdoby, dřívě vyráběné v Horním Bradle....Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Horní Bradlo – Coronavirus a vládní opatření dopadají jako sekyra na mnohé podnikatele a živnostníky. Tradiční výrobce vánočních ozdob, který sídlí v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Před sebou máme snad poslední opravdu horký den. Údajně by teploty měly vystoupit vůbec nejvýš v rámci celého roku. Ale kdo ví?...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Neformální festival v Chrudimi založený pěvkyní Dagmar Peckovou se svého čtvrtého ročníku nevzdá. Milovníci hudby se dočkají na podzim...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Pardubice – Dokument Tvář Pardubického kraje nejen definuje symboly a zásady propagace kraje, ale je také jakousi výkladní skříní toho...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Pardubice/Chrudim - Festival Zlatá Pecka je už sice letos za námi, ale není na škodu si připomenout i jeho doprovodný projekt s názvem „Zlatá...Celý článek »
vydáno před 5 let 5 týdnů
Pardubice - Nový pořadatel Festivalu Zlatá Pecka 2019, spolek Zlatá Pecka, zahajuje svoji činnosti koncertem mladého geniálního klavíristy Jana...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim - Se zpožděním ale přece. Dlouhé rozhodování o pořádání dalšího pokračování festivalu, který si za své první dva ročníky získal množství...Celý článek »