Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V sobotu 10. září můžete po celý den navštěvovat místní památky. Na některá místa se běžně nepodíváte, a tak využijte tuto jedinečnou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Od úterý 19. dubna začíná běžet čas k dokončení oprav fasády, na které se nakonec společně podílí rovným dílem město Chrudim i...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – V sobotu 16. října v 15 hodin se koná v Galerii Art na Resselově náměstí v Chrudimi vernisáž kreseb a maleb Barbory...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Lešení ochranného bednění už je u budovy Regionálního muzea v Chrudimi tak dlouho, že někteří už si ani nepamatují, jak muzeum vypadalo bez...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Než nás vláda opět zavře doma a dá hostinským poslední ránu z milosti, pojďme se ještě podívat, kam o nadcházejícím víkendu vyrazit....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – V sobotu 19. září si opět po roce můžete projít chrudimské památky a připomenout si důležité události naší historie. Dveře mají otevřená...Celý článek »
vydáno před 5 let 2 hodiny
Chrudim – Pokud jste již zhlédli výstavu Divoká Jižní Afrika, přidejte si do kulturního využití volného času ještě expozici Příroda Jižní Afriky. V...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudim - V Regionálním muzeu pokračuje výstava nazvaná Mozaika tradic Pardubického kraje, která představuje významné fenomény lidové kultury....Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Zpestřete si jarní vycházku návštěvou lákavé výstavy v Regionálním muzeu. Okolo tisíce ořezávátek si můžete prohlédnout na netradiční...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - V sobotu 10. září budou otevřena nejzajímavější historická místa našeho města, a to i taková, která během roku nejsou zpřístupněna. Na...Celý článek »