Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města Chrudim se budou probírat změny, které se týkají územního plánu a dotknou se každého stavebníka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Na poslední Radě města Chrudim se nejvíce v souvislosti se Sportovními areály města Chrudim hovořilo o novém skateparku. Už se připravuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – V podstatě od okamžiku, kdy vláda České republiky vyhlásila svá omezení, začala místní radniční opozice se svou snahou zrušit jednání...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Najít společnou řeč s podnikateli a zástupci firem, jež na území města podnikají, nemusí být právě snadné. Mnohdy jde o zhola nemožnou, až...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Oslavy třech desetiletí života ve svobodné a demokratické zemi jsou úspěšně zakončeny. Statisíce lidí demonstrovaly svou ochotu vytrvat v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Chrudim - Nové byty v Chrudimi nejsou podle názoru radniční koalice v Chrudimi potřeba. Jinak se totiž nedá vysvětlit poslední rozhodnutí...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Politická situace ve městě připomíná svým ospalým nicneděláním charakter provinčního města za starého Rakouska – Uherska. Na podzim jsou...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Boj mezi příznivci nejrůznějších sportů připomínalo chvílemi pondělní zasedání městského zastupitelstva. Na programu jednání byly totiž i...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 9 hodin
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »