Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudim – Posprejovaná zeď Na Kopanici přinesla diskusi o veřejném prostoru. Malíř Ivan Baborák například upozornil na známý fakt, a sice obdobně „...Celý článek »
vydáno před 5 let 18 týdnů
Chrudim je a vždy byla městem kulturním. Máme tu krásné a bez nadsázky jedinečné prostory vhodné k pořádání nejrůznějších akcí, máme koncertní cyklus...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – Římskokatolická farnost Chrudim pracuje s finančním přispěním města na další obnově svého majetku. Kromě už dokončeného svodu dešťové vody...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 6 hodin
Chrudim – Pardubický kraj dotuje opravy památek. V letošním roce se rozděluje 20 milionů korun. I do Chrudimi, kde se za obdržené peníze dá částečně...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 1 den
Chrudim – Snad každý si vzpomene, jak se ve škole řešilo, kdo počmáral lavici. Stejně to po čase vypadá i na zdejším skateparku, kde si někteří...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 dny
Pardubický kraj – Ocenění Pardubického kraje získali za rok 2022 dva výjimeční občané Chrudimě. Za zásluhy o Pardubický kraj přínosem v oblasti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Pár dnů po té, co se starosta František Pilný (ANO 2011) pochlubil na sociální síti čerstvě opravenou a vymalovanou Tmavou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Pardubický kraj – V rámci krajských dožínek proběhl na Pernštýnském a Komenského náměstí už patnáctý ročník soutěže MLS Pardubického kraje,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 8 týdnů
Chrudim – Pomáhat v době, kdy řádí „čínská chřipka“, se dá lecjak. Pro zdravotníky je pomoc jasná – vykonávají svou profesi, za niž jsou placeni z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou v podstatě zbytečné instituce, která jen tahají z již tak dost protékající městské kasy peníze, Chrudimské...Celý článek »