Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – TECHNOhrátky, které se konaly 29. září na Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole Chrudim, se nesly ve znamení dobré nálady, pohody...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim - V malou zoologickou zahradu se promění ve čtvrtek 10. května areál místní zemědělky. Do Poděbradovy ulice, kde se nachází areál Střední...Celý článek »
vydáno před 6 let 6 týdnů
Chrudim – Většina populace naší drahé země srdnatě kašle na původ zvyků, tradic a rovněž jejich smysl. Vůbec jí tak nevadí, že v době postní, dál...Celý článek »
vydáno před 6 let 10 týdnů
Chrudim – Leckoho by možná překvapilo, že s roboty a drony se lze setkat nejen na elektrotechnických školách, ale i na těch zemědělských. S...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Druhé největší město Pardubického kraje vždy patřilo mezi obce, v nichž kvete vzdělávání a školství. Středních škol je tu požehnaně. Mezi...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim - Podruhé v letošním roce zamíří TECHNOhrátky Pardubického kraje mezi budoucí zemědělce – a vůbec poprvé i za živými zvířaty. Hostitelem...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Únor bílý, pole sílí. S troškou tolerance by se dalo říci, že začátek druhého měsíce roku opravdu přináší polím, lukám a lesům kýženou...Celý článek »
vydáno před 7 let 39 týdnů
Chrudim - Proč dnes nejsou zemědělské obory pro děti příliš přitažlivé, jak zvýšit prestiž těchto profesí a současně podpořit zemědělské vzdělávání v...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Místní „zemědělka“, tedy Střední škola zemědělská a vyšší odborná škola už dávno není jen vysmívanou „hnojárnou“, na níž bez problémů...Celý článek »
vydáno před 8 let 8 týdnů
Chrudim - Plesová sezóna je stále v plném proudu, proto nezbývá, než se přizpůsobit a naleštit lakýrky, zašít volánky a povolit kalhoty. Tento víkend...Celý článek »