Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Společnost Sportovní areály města Chrudim a Městské lesy Chrudim předložily již koncem dubna radě města, která vykonává působnost valné...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 5 hodin
Pardubický kraj/Chrudim – Zdravotní péče v České republice je dlouhá léta zajišťována jen díky soustavnému porušování zákona. S blížícím se prosincem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – Sportovní areály města Chrudim vykázaly v minulém roce kladný hospodářský výsledek. Rozpočet ale zatěžovaly i zbytečně vynaložené náklady....Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 týdnů
Chrudim – Městská rada vzala v pondělí na vědomí informace o hospodaření Sportovních areálů města Chrudim, které se podle slov starosty vrátily do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Městská organizace Sportovní areály města Chrudim (SAMCH) dostala od rady města souhlas ke zrealizování oplocení u plánované nové mobilní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Na valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, která se bude konat na jaře, nejpozději v červnu, vyšle zastupitelstvo pokaždé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Slibované mobilní kluziště konečně bude a naštěstí ne se syntetickým ledem. Starosta František Pilný (ANO 2011) se o jejich výhodách a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Město vypisuje nové výběrové řízení na ředitele a jednatele Městkých lesů Chrudim. Se současným ředitelem se ale dle vyjádření starosty...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim – Nejzásadnější problém posledních třech měsíců se intenzivně řešil kvůli nečekaným přírodním silám, které se naplno projevily mimo jiné na...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Zadávací řízení na nové volnočasové atrakce v Rodinném parku Podhůra u rozhledny Bára už je v plném proudu. Příjem nabídek probíhá do 24....Celý článek »