Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – V pondělí 21. února v 18 hodin přijíždí do městského kina se svou cestovatelskou přednáškou Kateřina a Miloš Motani. Známá...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Milovníky virtuálních výprav do dalekých zemí zveme v pondělí 24. února na  cestopisné pásmo Kateřiny a Miloše Motani. Cílem bude...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim - Nejnovější fotograficko-filmovou projekci Kateřiny a Miloše Motani - FLORIDA & HAVAJ NA HAVAJI uvidíte v Městském kině v...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim - Vydejte se na tajemný výlet po Namibii. Filmovou produkci Kateřiny a Miloše Motani máte možnost prožít ve čtvrtek 8. února od 18 hodin v...Celý článek »
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim - Po delší odmlce se Kateřina a Miloš Motani vracejí do našeho Městského kina, kde vás v pondělí 6. února v 18 hodin pozvou na...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Heřmanův Městec - Nejnovější fotograficko-filmová projekce manželů Motani z jejich cesty napříč severním Thajskem je na programu Kina Mír ve čtvrtek...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Chrudim - Velmi barevná a pestrá fotograficko-filmová projekce Kateřiny a Miloše Motani je připravena v programu Městského kina na středu 21....Celý článek »
vydáno před 10 let 19 týdnů
Heřmanův Městec - Další z cestovatelských večerů je pořádán v sále kina v pátek 15. listopadu v 18 hodin. S Kateřinou a Milošem Motani...Celý článek »