Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Pardubice – Nové místo, název, i logo změní galerii k nepoznání. Dlouho očekávané stěhování sbírek Východočeské galerie v Pardubicích do areálu...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 5 dnů
Pardubice – Tento víkend patří v Automatických mlýnech Gočárově galerii a vstup je zdarma. Celý areál se má veřejnosti zpřístupnit 23. září.  Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
Pardubice – V areálu bývalých automatických mlýnů vznikne do roku 2023 kulturně  vzdělávací centrum. Dodavatelem se stala ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Pardubice – Zatímco se na první pohled ve Winternitzových mlýnech dosud nic neděje, probíhají velmi intenzivní přípravné práce na jejich...Celý článek »
vydáno před 5 let 35 týdnů
Pardubice – Zastupitelé Pardubického kraje odsouhlasili 17. dubna letošního roku odkoupení hlavní budovy Winternitzových automatických mlýnů pro...Celý článek »
vydáno před 7 let 14 týdnů
Pardubice - Soutěžní workshop Pardubice: Mlýnský ostrov už má svého vítěze. Odborná porota se rozhodovala mezi třemi koncepčními studiemi. Konečný...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Pardubice - Rada města Pardubic na svém zasedání 3. října rozhodla o výběru zpracovatele regulačního plánu pro území takzvaného Mlýnského ostrova...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Pardubice - Národní kulturní památku Automatické mlýny Pardubice převzali před týdnem noví majitelé, manželé Mariana a Lukáš Smetanovi. V pondělí 9....Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Pardubice - V Domě U Jonáše zahajuje Východočeská galerie v úterý 17. března v 17 hodin výstavu prací Františka Tichého. Pod názvem Svět,...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice - Zdejší zastupitelé zamítli odkup Automatických mlýnů městem. Společnost GoodMils je městu nabízela za 25 milionů korun, zastupitelstvem...Celý článek »