Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 12 týdnů
Chrudim – Vítejte v novém roce, milí čtenáři těchto tipů. Mnozí z nás vybírají své dovolené spolu s dětmi, které mají prázdniny, respektive...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Málokterý člověk za svého života potěší tolik lidských srdcí jako Jan Stejskal. Před dvanácti dny oslavil svoje 84. narozeniny. Oblíbený...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Hlinsko – Desetitisícové město má nejen očkovací centrum, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, protože si tu můžete vybrat ze všech tří vakcín...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Hlinsko/Kladno/Čertovina – Páteční spěch si vyžádal hromadnou dopravní nehodu se zraněním a na několik hodin uzavřenou silnici první třídy číslo 34...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Svoz bioodpadu konečně začne. Kompostéry, které měly před lety tento problém vyřešit, se příliš neosvědčily. Zlí jazykové tvrdí, že ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 12 týdnů
„Skatepark už zavřeli, teď je na řadě ještě ta prohnaná sjezdovka v Hlinsku, milášku,“ jakoby znělo z úst těm, kteří jakoby z oka Glumovi od...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Tak jako všude, i v druhém největším městě Pardubického kraje se letošní oslavy 17. listopadu obešly bez větších sešlostí veřejnosti. U...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Víkend slibuje lehký závan babího léta. Má být relativně teplo a pršet jen občas. To jsou pozitivní zprávy, protože vzhledem k vývoji...Celý článek »