Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 29 týdnů 4 dny
Chrudim – V Galerii ART Chrudim Světlany a Luboše Jelínkových se v sobotu koná vernisáž dvou výstav. Zajímavé spojení vytvoří soubor soch s antickými...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 5 dnů
Praha/Chrudim – Wona Wena (1991, Praha) je pražská malířka a kreslířka, jež se na pražské umělecké scéně objevila jako kometa. Inscenovanými...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Už to bude více než rok, co se řeší, jakou podobu bude mít připomínka Karla Pippicha, který žil v domě, co stával v Poděbradově ulici....Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Město Chrudim vypsalo v říjnu soutěž na realizaci exteriérových plastik, což znamenalo v překladu zakázku na loutky různě rozmístěné ve...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - V Galerii Art na Resselově náměstí probíhá od 15. července až do 15. září výstava výjimečného sochaře Igora Kitzbergera. Ve světě...Celý článek »
vydáno před 9 let 38 týdnů
Chrudim - Výtvarnou tvorbu Jaromíra Švejdíka alias Jaromíra 99 si můžete prohlédnout ve Výstavní síni Divadla Karla Pippicha již od 28. srpna. Teprve...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim - Nejpromítanějším filmem v Městském kině byl před Vánocemi Alois Nebel. Zařazen byl úspěšně do programu tolikrát, že se to jiným filmům...Celý článek »