Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Obnova zeleně ve městě překvapivě nestagnuje, ale pokračuje dosazováním nových stromů. Někde však jde o poněkud kuriózní situaci. Třeba v „...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Mezi nejnavštěvovanější parky ve městě patří Park Střelnice. Jedná se o zelenou plochu ležící nedaleko Pumberek. V nedávné minulosti byla...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 hodin
Chrudim - Dvě setkání s veřejností a výsledek je na světě. S pomocí Švýcarských fondů a Ministerstva životního prostředí České republiky...Celý článek »
vydáno před 9 let 8 týdnů
Chrudim - V minulém týdnu se uskutečnilo plánovací setkání v lokalitě „Jedličky“. Město chtělo vědět, jaké cvičební nebo herní prvky by si...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim - Park Střelnice, který byl v minulých letech rozšířen, čekají další úpravy a vymoženosti. Původně plánovaná lávka, která měla spojit park s...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Chrudim - Revitalizace nové části parku Střelnice, takzvaných Jedliček, pokračuje kupředu. Práce by přitom měly být skončeny už koncem listopadu....Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Chrudim - Rozšíření parku Střelnice pozdrželo téměř o 14 dnů odstraňování následků řádění několika letních bouří. Až v pondělí se totiž bagr...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Dobám, kdy během covidu fungovaly vánoční trhy jen mimo zraky online kamer, už odzvonilo a po letech se na přání veřejnosti vrací...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 3 dny
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »