Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 15 hodin
Chrudim – Krásné a slunečné dny lákají k nicnedělání. Příroda se probudila z dlouhé zimy a není proto divu, že chce zameškanou dobu dohnat. Za okny...Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Gaudete! Ano, tímto zvoláním a výzvou k radosti začínají mešní texty třetí neděle adventní. Ta letos připadá na 11. prosince. Stejný den v...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Chrudim - Advent je tady. Ano, ač se to nezdá, skutečně se v neděli otevírá doba toužebného čekání na Spasitele pro katolíky, pro ostatní čekání...Celý článek »
vydáno před 3 dny 15 hodin
Praha/Chrudim – Už tuto sobotu čeká Chrudim po úspěšné hře Bůh masakru díky Kristýně Kudrnáčové po letech další zajímavá česká premiéra na podobné...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – V sobotu 13. dubna v 10 hodin dopoledne si připomeneme devadesátileté výročí Divadla Karla Pippicha. Na tento den byl přichystán...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 10 hodin
Chrudim – V neděli 17. prosince se od 9 hodin v prostorech Regionálního muzea koná tradiční Stříbrná neděle. U drobných prodejců najdete...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 1 den
Chrudim – Vánoční výzdoba města Chrudim už začala a vánoční strom ze Sobětuch už brzy doplní i první stánek s punčem a svařákem, jak potvrdil...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 5 dnů
Chrudim – V úterý 14. listopadu v 19 hodin můžete v Divadle Karla Pippicha v Chrudimi zažít divadelní vtipnou tragikomedii Floriana...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Pardubice – Prostor zabere výstava světelných dekorací a město na to dokonce přispěje z veřejných peněz. Na valech pardubického zámku se od...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) potvrdil, že se letos vánoční trhy po zkušenostech z minulých let přesunou z Klášterních zahrad zpět na...Celý článek »