Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 den 3 hodiny
Chrudim – Zastupitelstvo se včera shodlo na tom, že uvolní část peněz z rozpočtu na provoz služby Senior taxi Českého červeného kříže, který požádal...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – V jiných městech je to již běžná praxe. Ale pokud se Oblastní spolek Českého červeného kříže domluví s vedením města, mohla by služba...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 5 dnů
Chrudim – Stalo se na 11. ročníku udělování výročních cen Pardubického kraje za rok 2023: Hudebník, dokumentarista a aktivista Václav Blabolil...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 6 dnů
Chrudim – Ministerstvo vnitra Víta Rakušana obdarovalo letos nejpřívětivější úřady zbrusu novými skleněnými trofejemi k dokonalosti vybroušenými od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Farnost, která má velkou radost z toho, že nominace se proměnila v cenu Patrimonium pro futuro, oznámila, že na některou z blízkých nedělí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 43 týdny
Chrudim – Národní památkový ústav oceňuje už od roku 2014 v oblasti památkové péče ty, kdo se úspěšně přičinili o obnovu uměleckých děl. Právě včera...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
MŠ Strojařů se v letošním roce zúčastnila nově vzniklé tradice v oceňování pedagogů v Pardubickém kraji. Ocenění, jehož součástí je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Chrudim – Ničivé tornádo ovlivnilo i realizaci úspěšného projektu letošní Burzy filantropie, který podpořilo i město Chrudim a zapojila se do něj i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »