Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – V loňském roce, respektive již v tom letošním, se museli obyvatelé města obejít bez oficiálních oslav Silvestra. Zrušen byl tradiční...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 den
Chrudim – Pořadatelé akcí to mají v době covidu velmi těžké, v Chrudimi dvojnásobě. V létě byla snaha uspořádat Chrudimskou pouť a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Koncem června se zdálo, že existuje naděje pro tradiční chrudimskou Salvátorskou pouť. Rada města totiž na svém zasedání řešila žádost...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim projednala v pondělí 8. června žádost pořadatele o Chrudimskou pouť. Radní však na žádost městského zastupitele Romana...Celý článek »
vydáno před 10 let 17 týdnů
Chrudim - Inspiraci v článku Chrudimských novin, který se zabýval nepořádkem na Resselově náměstí kolem odpadkových košů, hledal prý podle dobře...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Je všeobecně známo, že prostředí vychovává a poukazují na to i četné vědecké studie. A právě v tomto duchu zavedla před šesti lety chrudimská...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 17 hodin
Chrudim – Podle statistik vyhledávání nedají vyměněné parkovací automaty na Resselově a Školním náměstí našim čtenářům spát. Co se stalo s těmi...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Po sérii do nebe volajících řešení, jak vylepšit a oživit veřejný prostor města Chrudim, nad kterými kroutí esteticky citlivější člověk...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 20 hodin
Chrudim – Na Resselově náměstí už to žije. S nápadem umístit na Resselovo náměstí v Chrudimi květináče osázené rostlinami přišla kulturní komise....Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 5 dnů
Chrudim – Okolo kašny u morového sloupu na Resselově náměstí v Chrudimi už rozmístili zátarasy, aby se dala zase do pořádku a mohla se napustit vodou...Celý článek »