Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 34 týdny
Chrudim – Tímto způsobem by se měly financovat takové projekty, které by bez prostředků z Evropské unie nebylo jinak možné zrealizovat. Které to...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudim – Rekonstrukce na ZŠ Dr. Peška spěje pomalu ke konci. Starosta poděkoval firmě za dobrou práci. Že by se nestačilo 1. září otevřít, prý...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – S vizuálním smogem chtělo bojovat minulé vedení města, to současné si odstraňování často nevkusných reklamních poutačů a vývěsních štítů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Město se rozhodlo připravit projekt na opravu venkovského barokního zámku v Medlešicích. V současné době je objekt zámku kulturním a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 32 týdny
Chrudim – Zub času nešetří ani zařízení pro děti. Omšelé dětské dopravní hřiště v chrudimském městském parku proto muselo projít obnovou....Celý článek »
vydáno před 12 let 9 týdnů
Chrudim - Městské zastupitelstvo schválilo poskytnutí půlmiliónové dotace na pokračující opravy střechy kostela Nanebevzetí Panny Marie. Podle...Celý článek »
vydáno před 2 dny 2 hodiny
Chrudim - Řidiči, pozor! Projet i zaparkovat bude v Chrudimi zase o něco komplikovanější. Tiskový úsek za dopravní odbor oznámil další...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 2 dny
Chrudim – Kompletně nová komunikace I/17 v úseku od kruhového objezdu U Guláška včetně mostu přes Chrudimku až po kruhový objezd u nemocnice se...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 4 dny
Chrudim – Ve Svidníku pořádali setkání partnerských měst z celé Evropy. Na setkání byli zástupci měst z Ukrajiny nebo Polska a také starosta Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 13 hodin
Chrudim – Město Chrudim dojednalo výměnu zchátralého mostku v Městském parku. Přesně podle staré projektové dokumentace z roku 2007. Celkové...Celý článek »