Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Například ani před masopustem se ředitelé Technických služeb Chrudim a Chrudimské besedy nedomluvili, aby byl zaneřáděný chodník od ptačího...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Miřetice-Švihov – Když v předvečer varovaly meteorologové i hasiči, že to bude pěkně klouzat, nikdo nečekal, co se stane o pár hodin později na cestě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrast – Poslední únorová sobota patřila v Chrasti tradičnímu masopustnímu veselí. Na náměstí se konal jarmark, vyhrávala kapela Klondike, vařilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudimsko – Chystá se natáčení nového filmu, a to přímo na pietním území Památníku Ležáky, které je vyhlášenou národní kulturní památkou a slouží...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Míčov a Sušice – Vesnické masopustní veselí prožijete v sobotu 8. února v malebném zákoutí jihozápadního kraje Chrudimska na hřebeni...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Jaro je tady! Tedy, samozřejmě ještě není, ale to, co nám příroda uchystala na tento víkend, dává zapomenout, že se nacházíme uprostřed...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Jsou tu zas. Pravděpodobnější však je, že vlastně nikdy neodešli. Hovoří špatnou češtinou, neumí přesně formulovat, oč jim jde. Zkrátka a...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Miřetice - Problematika rekonstrukcí silnic nižších tříd hrála hlavní roli při jednání hejtmana Martina Netolického (ČSSD) se zástupci obce...Celý článek »
vydáno před 5 let 3 týdny
Chrudim – Březen končí, duben nastupuje. Čekají nás pondělní žertíky a za nějaký čas též Velikonoce, pálení čarodějnic, změny času. Nadcházející...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Chrudim – Víkend před námi, únor za námi. Kdo by ještě nebyl syt plesů a masopustu, má možnost svůj hlad ukojit i v tyto nadcházející volné dny....Celý článek »