Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – Na valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim, která se bude konat na jaře, nejpozději v červnu, vyšle zastupitelstvo pokaždé...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Není to nápad novodobý, i v zámecké zahradě Nového Města nad Metují se můžeme pobavit barokními karikaturami šlechticů, úředníků,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Podle všeho autor článku o Pirátech, kteří vlastně nic nedělají a berou za to štědré kapesné, nebyl k těmto nadějným, mladým politikům...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že komise rady města jsou jen „pro srandu králíkům“, Chrudimské noviny již informovaly. Nejenže se prakticky nescházejí s výmluvou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim/Pardubický kraj – Volby do krajských zastupitelstev jsou pro tento rok minulostí. Není žádným tajemstvím a nejspíše ani překvapením, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Piráti v Pardubickém kraji schválili v srpnovém hlasování  krajského fóra povolební strategii, která stanovuje postup v rámci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Lídrem Pirátů pro blížící se krajské volby, a tím i vyzyvatelem Martina Netolického (ČSSD) v boji o křeslo hejtmana, je Chrudimák Daniel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 9 týdnů
Chrudim – Dokončení druhé části obchvatu očekávají mnozí obyvatelé města i okolních obcí s velkými nadějemi. Doprava, která v současné době zatěžuje...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Najít společnou řeč s podnikateli a zástupci firem, jež na území města podnikají, nemusí být právě snadné. Mnohdy jde o zhola nemožnou, až...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – V pondělí 9. prosince nejlépe udělal ten, kdo v případě zájmu o jednání městských zastupitelů naladil raději kanál přímého přenosu na...Celý článek »