Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 23 týdny
Chrudim – Trápení s bezdomovci patří mezi jednu z hlavních náplní běžného života strážníků městské policie. Právě pánové bez domova a jejich časté...Celý článek »
vydáno před 6 let 40 týdnů
Chrudim – Domácí zabijačkou málem skončila hádka mezi dvaapadesátiletým chlapíkem a jeho družkou. „Hrdina“ se opilý vrátil domů a nenapadlo ho nic...Celý článek »
vydáno před 2 dny 1 min
Chrudim - Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – Kriminalisté zahájili trestní stíhání pro spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy ukončené ve stádiu pokusu. Za dosud nevyjasněných...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 7 hodin
Chrudim – Atmosféra u chrudimského supermarketu Lidl začala v poslední době houstnout, a to do té míry, že by tam museli být brzy strážníci pečení...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 9 hodin
Chrudim/Vlčnov – Od začátku existovaly pochyby, jak dlouho azurově čistá voda ve vlčnovském rybníce asi vydrží. A ukázalo se, že oprávněně. Město...Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 3 dny
Chrudim – Zatímco nábřeží Chrudimky se zatím k lepšímu neproměnilo, na mostě, který bude celý nahrazen novým v příštím roce, se už pracuje. S tím ale...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák potvrdil na území města Chrudim pobývání třech nových bezdomovců a zastupitel Jan Doucek informoval...Celý článek »
vydáno před 19 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Na policejní linku byla dnes odpoledne oznámena informace o muži s nožem. Vyhrožoval a choval se agresivně. Šlo o minuty. Do Chrasti se...Celý článek »