Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Počty nakažených coronavirem doslova raketově rostou a lidé diskutují, zda vláda něco nezanedbala. Následky sice nejsou tak tragické, jak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 49 týdnů
Chrudim/Pardubice – Jedním z příkladů firem, které pomáhají v boji se stávající koronavirovou pandemií, je společnost EVONA. Ta se zapojila do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Pardubice – Krajský zásobovací štáb v úterý ráno řešil distribuci dalších ochranných pomůcek do regionu. Kromě velkých centrálních zásilek...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Samotní iniciátoři středeční online schůzky k navrhovaným změnám shodně uvedli, že se jedná pouze o prvotní nástřel a vše je stále otevřené...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Pardubický kraj – Zářijové jednání krajského zastupitelstva mohl jako veřejný živý přenos sledovat každý, kdo měl zájem. Když se dostal ke slovu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Akce „Ukliďme svět“ měla v minulých letech i milou místní variantu. Parta dobrovolníků procházela město, sbírala nepořádek a ve spolupráci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Web aktualne.cz zveřejnil tabulku měst, která seřadil podle toho, jak kvalitní život v nich lidé žijí. Takzvaný „index kvality života“...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Další nařízení, další omezování základních svobod, další zákazy. Boj proti „pandemii“ čínské chřipky vstupuje do další fáze. Město tak opět...Celý článek »