Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 48 týdnů
Chrudim – S vizuálním smogem chtělo bojovat minulé vedení města, to současné si odstraňování často nevkusných reklamních poutačů a vývěsních štítů...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Většina místních základních škol je zřizována městem. Město také dbá na jejich opravy, rekonstrukce a zachování důstojného prostředí pro...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – Město se začátkem ledna pustilo do dlouhé a nákladné rekonstrukce Mateřské školy U Stadionu. Celkem přijde na třicet milionů korun a část...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Zub času nešetří ani zařízení pro děti. Omšelé dětské dopravní hřiště v chrudimském městském parku proto muselo projít obnovou....Celý článek »
vydáno před 6 let 13 týdnů
Chrudim/Medlešice – Místní část Medlešice sice dlouhá léta fungovala jako samostatná obec. Fungovat v rámci většího města, jako jedna z místních...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Chrudim/Medlešice - Městští úředníci společně se starostou města Petrem Řezníčkem (SNK-ED) se opět zabývají neutěšeným stavem zámku v místní...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Chrudim/Medlešice - Chrudimská radnice se chystá opravit zchátralý zámek v místní části Medlešice a počítá s jeho rekonstrukcí v objemu několika...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim - Městské zastupitelstvo schválilo poskytnutí půlmiliónové dotace na pokračující opravy střechy kostela Nanebevzetí Panny Marie. Podle...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim/Medlešice - Minimum lidí v Chrudimi ví, že město vlastní zámek. Nepatří mu totiž dlouho a navíc leží ve dva kilometry vzdálené místní části...Celý článek »
vydáno před 3 dny 11 hodin
Chrudim – Už zbývá odklidit jen poslední zbytky z demolice starého mostu ze 70. let a stavba nového mostu může začít. Nový most přes řeku Chrudimku...Celý článek »