Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 2 týdny
Pardubice/Chrudim – Starostové obcí s rozšířenou působností a tajemníci jejich bezpečnostních rad jednali s hejtmanem Martinem...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Od středy 16. prosince 2020 do pátku 15. ledna 2021 nabídnou odběrová místa Nemocnice Pardubického kraje bezplatné...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Akce „Ukliďme svět“ měla v minulých letech i milou místní variantu. Parta dobrovolníků procházela město, sbírala nepořádek a ve spolupráci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim - Neurologické oddělení chrudimské nemocnice obnovilo 8. října provoz a neurologičtí pacienti tak již nemusejí za péčí do vzdálenějších...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Testy u 22 zdravotníků chrudimského neurologického oddělení ukázaly 16 pozitivních výsledků. Personál byl testován z rozhodnutí...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Jak se situace související s údajnou další vlnou „pandemie“ coronaviru zahušťuje, přicházejí i krajští hygienici s dalšími nařízeními a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 27 týdnů
Chrudim – Počty nakažených coronavirem doslova raketově rostou a lidé diskutují, zda vláda něco nezanedbala. Následky sice nejsou tak tragické, jak...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Praha/Chrudim – Na základě datových podkladů o vývoji epidemie covid-19 a doporučení epidemiologů dochází od soboty 25. července k zavedení...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – V jednu chvíli se zdálo, že pandemie coronaviru je na ústupu. Také vláda postupně začala uvolňovat restrikce, lidem se otevřela většina...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice/Chrudim – Od soboty 13. června povolí Nemocnice Pardubického kraje opět návštěvy hospitalizovaných pacientů. Ty však budou stále probíhat v...Celý článek »