Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – V létě započala stavba nové budovy územního odboru zdejší Policie ČR. Práce na suverénně nejmodernějším sídle strážců zákona v rámci celé...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Chrudim – Zdejší státní policisté již brzy opustí údajně nevyhovující prostory v centru města a přesunou se do nové, moderní budovy. Nejprve však...Celý článek »
vydáno před 40 týdnů 3 dny
Chrudim – Na rozdíl od jiných ne tak podstatných věcí už dvanáct dnů visí bez komentáře dříve zainteresovaných politiků na úřední desce "...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 4 dny
Chrudim – Bude se přispívat na provoz ubytovny na Všehrdově náměstí pro ty ukrajinské uprchlíky, kterým už nově nebude hrazeno ubytování ze...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 4 dny
Chrudim – Město Chrudim bude od pátku vlastnit podle vyjádření místostarosty Zdeňka Koláře (ANO 2011) novou nemovitost. Ta ale hrozí, že se...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 2 dny
Chrudim – Komise pro zahraniční vztahy a cestovní ruch nedoporučuje, aby město Chrudim převzalo od Policie ČR budovu na Všehrdově náměstí. Místo toho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo bude 6. února hlasovat na základě kladného doporučení Rady města Chrudim o záměru prodeje dalšího pozemku v západní části...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Chrudim – Den po té, co místostarosta Petr Lichtenberg informoval na tiskové konferenci o příspěvku od Pardubického kraje na pomoc uprchlíkům, město...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Územní plán města Chrudim prozatím nepočítá s ničím, co by bylo zacílené na likvidaci odpadu. Ve hře jsou dotace a celý záměr výstavby...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Před více než dvaceti lety se rozsáhle diskutovalo o tom, že město zoufale průmyslovou zónu potřebuje, aby neumřelo hlady. Uteklo dvacet...Celý článek »