Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 4 týdny
Pardubice – Bezpečnostní rada Pardubického kraje projednala na základě žádosti Nemocnice Pardubického kraje a. s. aktuální situaci v nemocnicích...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Pardubice – Návštěvy pacientů hospitalizovaných v Nemocnicích Pardubického kraje (NPK) zatím možné nebudou. Výjimky platí pro individuální...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 45 min
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) oznámil ve čtvrtek odpoledne horkou novinku, že totiž tomu, aby se Chrudimská nemocnice vyčlenila z...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 3 dny
Pardubický kraj – Zvýšily se mzdy, ale k razantnímu omezení zdravotní péče by podle odhadů některých lékařů a odborářů, mohlo opět dojít možná...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 2 dny
Pardubický kraj/Chrudim – Zdravotní péče v České republice je dlouhá léta zajišťována jen díky soustavnému porušování zákona. S blížícím se prosincem...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Personál v Chrudimské nemocnici pečuje o pacienty „zkrachovalé interny“ už přes rok. Kam se celá věc od července 2022, kdy byla...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Pardubice – O tom, že to jde s nemocnicí v Pardubicích i Chrudimi, co se týče spokojenosti, z kopce a prchá odtud, kdo může, není žádným tajemstvím....Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Protestovat proti současnému marasmu se dá různými způsoby. Není to tak dávno, co neznámý „výtečník“ svůj názor na vládní opatření a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Přestože situace není růžová, přeci jen lze již nyní zahlédnout světlo na konci tunelu. Řeč je samozřejmě o pandemii čínské chřipky, která...Celý článek »
vydáno před 3 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Hejtman vyhlásil dnes ke čtvrté odpolední stav hromadného postižení osob. Znamená to, že nemocnice vyčerpaly svoji veškerou...Celý článek »