Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 15 týdnů
Chrudim – Diskuse o tom, jak ještě více zatraktivnit druhé největší město Pardubického kraje v očích turistů, rozhodně nekončí. Politici i členové...Celý článek »
vydáno před 11 let 20 týdnů
Je všeobecně známo, že prostředí vychovává a poukazují na to i četné vědecké studie. A právě v tomto duchu zavedla před šesti lety chrudimská...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 14 hodin
Chrudim – Chrudimská beseda zveřejnila seznam dnů, kdy se budou konat v roce 2024 tradiční trhy a jarmarky, s výzvou pro prodejce, kteří by se chtěli...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – Rada města se včera shodla, že když tradiční chrudimská pouť neproběhne, umožní konání alespoň pouťového jarmarku. Vše bude probíhat v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 18 týdnů
Chrudim – Dobrých zpráv je v této nelehké době jako šafránu. Většina médií v honbě za větší čteností přiživuje paniku a informuje o údajných...Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Pozdě, ale přece. Podobná slova asi vytanou na mysli každému, kdo sleduje „tanečky“ místní radnice kolem povolování trhů na...Celý článek »
vydáno před 7 let 10 týdnů
Chrudim – Prodat něco z přebytků své pěstitelské snahy, případně vyrobeného vlastníma rukama, napadne občas každého. Jaká jsou však pravidla, když...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - V sobotu 3. října nám dopolední Bramborový jarmark na Resselově náměstí naznačí, že podzim je nekompromisně tady. Kromě tradičního...Celý článek »
vydáno před 10 let 18 týdnů
Chrudim - Tradiční trhy na Resselově náměstí se opět vrátily do svého normálu ve srovnání s tím, co tu probíhalo ještě na začátku loňského roku...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Chrudim - Vánoce se nezadržitelně blíží a společně s nimi i oblíbené vánoční trhy na Resselově náměstí. Přestože mnozí Chrudimáci žehrají, že...Celý článek »