Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Program Noci kostelů 28. května 2021 v kostele Nanebevzetí Panny Marie bude zahájen v 17:30 vyzváněním na zvony....Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Nadcházející víkend, páteční večer především, patří akci „Noc kostelů“. Tento projekt pochází původně z „kuchyně“ protestantů, kterým měl...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Poslední květnový víkend slibuje nádherné počasí. Nelze ho tedy využít jinak, než k pobytu venku, zahradním oslavám, výletům a třeba i...Celý článek »
vydáno před 6 let 42 týdny
Chrudim – Kam o víkendu? To je otázka, která mnohé z nás pravidelně hlodá a kouše už od středy, kdy se láme týden. Nadcházející dva dny volna jsou ve...Celý článek »
vydáno před 7 let 33 týdny
Sebranice - Vítězem krajského kola soutěže Vesnice roku 2016 a držitelem Zlaté stuhy se stala obec Sebranice na Svitavsku. Oranžovou stuhou za...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Dnešek, tedy pátek 10. června patří ve městě i okolí Noci kostelů. Tento vynález protestantů později přejali i katolíci. Dveře a vrata...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - V pátek 29. května večer se otevřou sakrální a duchovní prostory, i taková místa, která nejsou běžně přístupná. Návštěvníci budou mít...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Chrudim - Bambiriáda v parku Střelnice je už v plném proudu, což je neklamné znamení, že se blíží konec května. Uteklo to, co říkáte, milí...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Chrudim - Květen nám utěšeně končí a maturanti se začínají potit u potítek. V plném proudu je také tradiční Bambiriáda a blíží se...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Leština - Od pondělí se skutečští policisté zabývají krádeží zvonu, který zmizel z kostelní věže na místním hřbitově. Neznámý zloděj - lezec ho...Celý článek »