Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Předhradí – V sobotu 4. září od 16. hodiny se na hradě Rychmburku v Předhradí koná první ročník festivalu Rychmburské...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Předhradí – Rychmburské rezonance, hudební festival inspirovaný atmosférou hradu Rychmburk, jeho předhradím a obyvatelstvem, dospěl k dalšímu ročníku...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Předhradí - V neděli v 23.01 hodin vyjížděli profesionální hasiči z Hlinska na silnici z Předhradí do Lažan. Důvodem byla havárie...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Pardubice - V sobotu odpoledne vyrážely hasičské vozy do Předhradí, kde měl hořet lis na slámu. Na místě se sjely jednotky hasičů z Hlinska...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Předhradí - Skutečští policisté se zabývají krádeží věcí, které ve zmiňované obci zmizely z osobního auta. Zloděj zřejmě využil rachotu motorové pily...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Předhradí/Chrudim/Hrochův Týnec - Dopravní policie se obrací na svědky nehod, k nimž došlo na zmiňovaných místech, aby se jim přihlásili a...Celý článek »
vydáno před 11 let 2 týdny
Předhradí - Do České republiky byly v těchto dnech navráceny z Německa dvě dřevěné barokní sochy andělů, které byly v 90. letech ukradeny v místním...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim/Sobětuchy/Předhradí - Dopravní policie se obrací na svědky nehod, k nimž došlo v uplynulých dnech na silnicích Chrudimska, s žádostí o...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Krouna/Předhradí/Luže - Ke dvěma závažným dopravním nehodám sem vyráželi dopravní policisté. Svůj podíl na nich měla nejenom mokrá silnice, ale i...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Předhradí - V sobotu krátce po 13. hodině došlo v Předhradí  na tamní křižovatce k dopravní nehodě. Řidička, která nehodu zavinila, se snažila z...Celý článek »