Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 3 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Kvůli dobudování obchvatu je uzavřena od minulého pondělí kvůli dopředu ohlašované rekonstrukci, silnice z Chrudimi na Medlešice. To ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Už jen měsíc a půl a měla by začít půlroční oprava silnice a s ní spojená uzavírka. Opravovat se bude tříkilometrový úsek silnice, průtah z...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Medlešice – Zakladatel a obnovitel pivovarské tradice v Medlešicích po roce 2000, sládek Adolf Zeman, tu vařil pivo do roku 2008, v jeho odkaze...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Chrudim – Výstavba kanalizace v Medlešicích je akutní jako nikdy před tím. Pokud si radnice s budováním nepospíší, může městu hrozit celá řada...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Nejsou k vidění příliš často a jejich původ není zcela objasněn. Část veřejnosti se dokonce domnívá, že jde o část zlatého pokladu, který...Celý článek »