Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 18 týdnů 3 dny
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Není to poprvé, co se bude o pár metrů měnit stanoviště této zastávky na znamení. Tentokrát radní udělili souhlas se sjezdem a s...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Oproti rozhodnutí z minulého zasedání zastupitelstva se město nově rozhodlo, že vykoupí pozemky kvůli příjezdu na Moravovu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Aby se mohl postavit parkovací dům s napojením do Rubešovy ulice, musely by se vykoupit pozemky. Tento krok ale svým rozhodnutím už ze...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Boj s vizuálním smogem, jedno z témat, které chtěla současná radniční koalice „realizovat“, se poněkud zaseklo. Co se však nezaseklo, je...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Velkým tématem pro místní Piráty bylo před volbami zklidňování dopravy v ulici Na Ostrově. Už dnes zde řidič ke své nelibosti najde v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – O možné stavbě parkovacího domu v lokalitě „Moravova zahrada“ a skandálním jednání bývalého vedení města Chrudimské noviny již informovaly...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Děje se to na mnoha místech po celém městě a změna na obzoru rozhodně není. Tedy, změna k lepšímu. Zhoršování situace naopak očekávat lze....Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Parkování ve městě je nekonečným příběhem, v němž jen těžko případný zájemce najde absolutního vítěze. Vyřešit situaci, v níž na jedné...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Velkou pozornost a vysokou čtenost si vysloužil článek Chrudimkých novin, v němž hlavní roli hrála informace o možném prodeji strategicky...Celý článek »