Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – „Dohoda o neútočení“. I tak by se dal nazvat výsledek dlouhých a často značně problematických jednání o budoucnosti areálu bývalého letního...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Letní kino vstalo z mrtvých. Tento fakt musí připustit každý. I ten, komu se třeba akce pořádané v areálu za budovou Muzea příliš...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, záležitosti areálu bývalého letního kina se opět dostaly na pořad jednání městské rady. Ta totiž v...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Nekonečný příběh připomínají jednání, setkání a rokování týkající se areálu bývalého letního kina za budovou Muzea. Po letech emotivních...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Přestože se radnice rozhodla, že návrhům Richarda Herbsta, šéfa občanského sdružení Machr, v nichž navrhuje přestavbu areálu letního...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim - Nový městský architekt Marek Janatka, který nahradil současného městského zastupitele Karla Théra, boří zatím všechny argumenty,...Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Chrudim - Rada města odložila na neurčito záměry svých předchůdců, kteří chtěli proměnit bývalý areál letního kina v odpočinkový park...Celý článek »
vydáno před 33 týdny 4 dny
Chrudim - Chrudimský filmový klub uvede v sobotu v 21 hodin předpremiéru filmu Tomáše Pavlíčka a Jana Vejnara s názvem Přišla v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Sdílený kalendář vznikl na konci roku 2021 a dosud fungoval skvěle. Problém se ukázal až po té, co se v něm na pár hodin objevila pozvánka...Celý článek »
vydáno před 1 rok 33 týdny
Po roce přijel do Chrudimi opět Andrej Babiš (ANO 2011) se svým týmem. Tentokrát i spolu s ministrem Karlem Havlíčkem, a protože se Pardubicím...Celý článek »