Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Na poslední Radě města Chrudim se nejvíce v souvislosti se Sportovními areály města Chrudim hovořilo o novém skateparku. Už se připravuje...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – Nový skatepark byl slavnostně otevřen. Nahrnula se na něj jak drobotina se svými rodiči, tak velcí „skejťáci“ s prkny, koly i koloběžkami....Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 4 dny
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 10 týdnů 5 dnů
Chrudim – Do výběrového řízení na pozici strážníka Městské policie Chrudim se přihlásili tři odvážlivci. V pondělí je čekají první zkoušky ve formě...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 4 dny
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 11 hodin
Chrudim – O neudržovaném mostku v Městském parku Chrudimské noviny čtenáře informovaly průběžně. Než se přistoupí k řešení, uběhne od našeho prvního...Celý článek »
vydáno před 1 týden 17 hodin
Chrudim – Dlouhodobě chátrající mostek v Městském parku, kulány na Zlaté stezce nebo v poslední době dřevěná podesta u parku Republiky v Soukenické...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Nápad s legalizací plochy na chrudimském skateparku pro graffiti se zatím moc dobře kvůli vandalům neosvědčil. Někteří to pojali jako...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 4 dny
Od té doby, co je na skateparku povoleno za určitých pravidel dle provozního řádu přesně řečeno „malování“, tak se tu rozmohl nešvar, se kterým...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 5 dnů
Chrudim – Je to už tři roky, co Chrudimské noviny pro širší publikum jako první objevily Noela Dosoudila, pro hudební fanoušky známého pod...Celý článek »