Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Nasavrky – Země Keltů otevírá své brány 30. a 31. července všem těm, kteří se chtějí účastnit již 15. ročníku mezinárodního festivalu keltské kultury...Celý článek »
vydáno před 4 roky 30 týdnů
Chrudim – Nejslavnější český světec, jemuž může „konkurovat“ snad jen obdobně oblíbený Johánek z Pomuku, oslaví svůj svátek v sobotu. Den české...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Listopad, ryze podzimní měsíc nám začal. Platí dokonce zimní čas. Příroda se však nejspíše definitivně pomátla, protože za okny máme spíše...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Nádherné poslední dny dávají zapomenout na blížící se zimu a poletující pavučinky jako by s omluvou ohlašují zbytky babího léta. To vše jen...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 4 dny
Nasavrky – V sobotu 30. a v neděli 31. března se koná jarní akce v Zemi Keltů. Program je spojen s tradicí Velikonoc. Vítat jaro...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 4 dny
Nasavrky – Slavnost s vůní medu a sladkostí se pořádá v areálu archeoparku Země Keltů v sobotu 19. srpna. Přijďte chutnat různé druhy...Celý článek »
vydáno před 1 rok 15 hodin
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Nasavrky – V sobotu 15. října se od 10 do 16 hodin bude konat Mezinárodní den archeologie, do kterého se zapojí i skanzen Země Keltů nedaleko...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Již druhý koncert Nasavrckého hudebního léta se uskutečnil v zámeckých výstavních prostorech. Tentokrát vystoupila Veronika Rauchfussová....Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Nasavrky – Již v úterý 5. července začíná v areálu keltského skanzenu týden plný řemesel. Pořadatelé přichystali pro každý den tematickou...Celý článek »