Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 týdnů 1 den
Chrudim – Když se František Pilný (ANO 2011) před šesti lety ucházel o místo starosty, sbíral podporu i u handicapovaných spoluobčanů a jednou z...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudim – Chrudimský Spolek Hurá na výlet! má další ročník Senior festivalu úspěšně za sebou, už se chystá na další a zve i na zajímavé akce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Ve městě se v březnu po delším pilotním provozu oficiálně otevře první mezigenerační komunitní centrum „Hurá Music proStory“ s kulturními...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Pardubice – Včera se prostřednictvím platformy Donio podařilo vybrat zbývající peníze do stotisícové cílové částky na dokončení dokumentu o Václavu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrudim – Letní kino ožívá prvním jarním koncertem, který pořádá pro veřejnost spolek Hurá na výlet ve spolupráci se spolkem MaChr, a další budou...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Statistika mluví jasně. Během pár let se přiblížíme situaci, kdy bude normální potkat na každém druhém kroku osobu v seniorském věku. Co ale některým...Celý článek »
vydáno před 3 roky 52 týdny
Chrudim – Krizová situace, omezování základních lidských práv na svobodu pohybu, svobodu shromažďování a nedotknutelnost obydlí většinu obyvatel...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Přes občasná drobná škobrtnutí se spolku „Hurá na výlet“ nepochybně daří. Otevřel si nové centrum v domě, kde své času mohli sídlit...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Pokud žadateli o dotaci město neodklepne celou požadovanou částku, obvykle se tento s faktickým stavem věcí smíří a zkusí získat peníze...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Původně tu sídlila cizinecká policie, později odešla a město přemýšlelo, co s domem dál. V úvahu připadal pronájem, nakonec padl návrh, aby...Celý článek »