Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 1 den
Chrudim – Zastupitelé v pondělí posunuli k realizaci další dva projekty do tentokrát už čtvrtého ročníku participativního rozpočtu Tvořím...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 1 den
Chrudim – Po letech se podařilo spolku Discgolf Chrudim umístit za vlastní peníze s dobrovolným přispěním široké veřejnosti v Městském parku koše na...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 2 dny
Chrudim – Po čtyřletém váhání v našem městě konečně schválili záměr na vybudování discgolfového hřiště v Městském parku. To je dobrá zpráva...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 3 dny
Chrudim – Sbírka na platformě Startovač už trvá dva týdny, přes víkend se ale stalo něco nečekaného. Co ještě chybí k realizaci discgolfového...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 3 dny
Chrudim – Město Chrudim už zveřejnilo adresný záměr pronajmout část pozemku pro umístění košů na discgolf v Městském parku. Ještě zbývá vybrat peníze...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Chrudim – V době, kdy umístění košů na discgolf ještě nic nestálo v cestě, stavělo se hlasování zastupitelů města Chrudim vždy proti tomuto záměru....Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Rada města Chrudim se shodla, že konečně předloží k hlasování zastupitelům podnět občanů ze spolku Discgolf Chrudim na vybudování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – Kdysi se tu skupinka iniciativních občanů pokoušela prosadit discgolf, aby se park oživil a stal se přívětivým místem pro...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Od 1. listopadu mají občané města 20 dní na vyplnění jednoduchého dotazníku, kterým mohou do budoucna ovlivnit rozvoj sportovního vyžití v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – K tomu, aby zastupitelstvo opět zvážilo vznik discgolfového hřiště, už chybí jen pár podpisů. Vznikla totiž nová petice, ke které...Celý článek »