Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim - Pracovní nasazení jednotlivých členů vedení města si od počátku května mohou zkontrolovat všichni občané na webu města chrudim.eu. Ve...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Po týdnech jednání je koaliční smlouva podepsaná a už zbývá jen vše potvrdit na pondělním ustavujícím zasedání zastupitelstva města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Chrudim – Od pondělí probíhala vyjednávání. Na další spolupráci v novém volebním období 2022–2026 se dohodli lídři hnutí ANO 2011, Chrudimáci a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Nejdříve v tichosti zmizela ukrajinská vlajka a potom padl návrh, aby už se nevyvěšovala ani evropská. Do střetu se dostali místostarostové...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Samotní iniciátoři středeční online schůzky k navrhovaným změnám shodně uvedli, že se jedná pouze o prvotní nástřel a vše je stále otevřené...Celý článek »
vydáno před 2 roky 19 týdnů
Chrudim – Jedním z jedenácti bodů, které včera projednávala Rada města, byl návrh rozpočtu na rok 2022. Město si také vzalo 50 milionový úvěr na akci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) si po připsání peněz ve výši 10 milionů 39 tisíc 380 korun na účet města ověřoval, zda-li se nejedná o...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Politici ve vrcholných funkcích by měli každoročně zveřejňovat alespoň hrubý nástin svého majetku. Současné vedení města to krátce po...Celý článek »
vydáno před 5 let 11 týdnů
Chrudim – Veřejně činné osoby, politici a vysocí úředníci, musí s nástupem do své funkce podat majetkové přiznání. Toto „vysvléknutí do naha“ před...Celý článek »