Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 16 týdnů
Chrudim – Azylový dům v Malecku je černou dírou na peníze. Už jeho stavba se pořádně prodražila a v současné době do něj město musí každý rok nalít...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - Azylový dům v Malecké ulici se od počátku své existence potýká s nemalými problémy. Přestože zde Centrum J. J. Pestalozziho...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubický kraj – Policisté ve spolupráci s probační a mediační službou si chtějí připonenout Evropský den obětí trestných činů. V pravé poledne...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Kam až oko webkamery i vedení města dohlédne, v úseku, kde se napojuje Kollárova ulice na Širokou ulici, zeje už několikátý den...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Samotní iniciátoři středeční online schůzky k navrhovaným změnám shodně uvedli, že se jedná pouze o prvotní nástřel a vše je stále otevřené...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – V budování parkovacích domů tato radniční koalice selhala na plné čáře. Není se co divit, nezkušení politici zkrátka nedokázali připravit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Na středečním online představení dvou projektů, které od sebe odděluje řeka Chrudimka, i časový odstup jejich realizace, bude řeč o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Měla to být velkolepá ukázka budovatelského nadšení nového vedení radnice. Ne, řeč není o parkovacím domě na Moravově zahradě. Řeč není ani...Celý článek »
vydáno před 2 roky 16 týdnů
Chrudim – Z brzké realizace nové zastávky U kapličky zřejmě sejde. Když město představovalo participativní rozpočet, kladlo velký důraz na...Celý článek »