Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Skuteč – Muž schovával až do své smrti pod střechou svého domu nevybuchlý útočný granát. Přišlo se na to až při uklízení půdy. To ale není vše. Místo...Celý článek »
vydáno před 11 let 23 týdny
Chrudim - V neděli před polednem nahlásil strážníkům houbař, že kousek od Rabštejnské Lhoty nalezl dva dělostřelecké granáty pocházející zřejmě...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Co předcházelo úhynu několika ryb v Chrudimce? Strážníci jich napočítali celkem šest. O průzkumu Chrudimky a možné příčině úhynu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Seč – V neděli 9. května se odehrála nebývalá akce na březích Sečské přehrady: Na 40 dobrovolníků z řad rybářů a jejich rodin ve...Celý článek »
vydáno před 7 let 15 týdnů
Pardubice – Hejtman Pardubického kraje Martin Netolický (ČSSD) jednal s Jiřím Dědečkem z Českého centra Mezinárodního PEN klubu o...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Budislav - Rekonstrukce Domu bratří Čapků v Budislavi na Litomyšlsku je zase o krok blíže. Opravy objektu, který nechal vystavět Karel Čapek,...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Hlinsko - Zdejší policie aktuálně stíhá 48letou ženu podezřelou z přečinu zatajení věci. Počátkem prosince si totiž ponechala nalezený mobilní...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Pardubice - Naprosto perfektně a vzorně se zachovali žáci páté třídy ze Základní školy Staňkova, za což jim patří poděkování.Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Jednatel Místní organizace Českého rybářského svazu (MO ČRS) Chrudim 1 Petr Kořán si v Deníku postěžoval, že druhá rybářská organizace v Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 9 let 6 týdnů
Slatiňany - V zámeckém parku byl nalezen náboj do leteckého kanonu z druhé světové války, který zarostl do stromu u silnice vedoucí na Trpišov. Při...Celý článek »