Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 32 týdny 6 dnů
Nasavrky – V neděli 10. září se od 17 hodin koná vernisáž společné výstavy fotografií Hany Tomkové a Lukáše Zemana. Hana Tomková zachytila Keňu a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Poutavě natočený dokumentární film o přírodě Železných hor míří do místního kina. Nejdříve se ale musíte rozhodnout, zda ve čtvrtek 15....Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim –Výstavní síň Vodních zdrojů Chrudim, U Vodárny 137, prezentuje zajímavý soubor o historii zkoumání Železných hor. Vystaveny jsou mapy tohoto...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Nasavrky – V letošním roce se nekoná každoroční Nasavrcká paleta, ale i tak výstavní prostory zámku nezůstaly prázdné. Město Nasavrky a přátelé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Stolany – V obci se první odbočkou vlevo ze směru od Chrudimě dostanete upravenou polní cestou až k místnímu lomu ukrytému na kraji lesa. Můžete...Celý článek »
vydáno před 3 roky 52 týdny
Deblov/Mladoňovice – Pozoruhodná oblast s nálezem zajímavých hornin ukrývá důkazy z nedozírné minulosti Země. Střední část Národního...Celý článek »
vydáno před 4 roky 17 týdnů
Nasavrky – Čtvrtou adventní neděli 22. prosince uvede v 16 hodin v prostorách na zámku evangelická farářka Rut Kučerová. Po jejím vánočním...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Nasavrky - JR Running sport-intersport, Památník Lidice a partneři připravili na sobotu 7. prosince od 19 hodin na místním zámku předvánoční večer s...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Děti slaví a rodiče jistě s nimi. Konec školního roku je tu, začínají dva měsíce letních prázdnin. Utečou, jako voda. Před dvěma měsíci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Nasavrky - V pátek 21. června v 18 hodin se hlavní vyhledávanou atrakcí stává Letní terasa Hotelu Šustr se svým Nasavrkáním. V letošním ročníku...Celý článek »