Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Pardubice – Brány opraveného fotbalového Stadionu Arnošta Košťála (CFIG Arena) se tuto sobotu konečně otevřou prvním fanouškům. Na tento prvoligový...Celý článek »
vydáno před 1 rok 35 týdnů
Chrudim – Na zhotovení bronzové pamětní desky s hlavou Emila Zátopka pro letní stadion se vyčlenilo 185 tisíc korun. Na sportovišti bude součástí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Dlouho očekávaná změna názvu už je kousek od realizace. Radní města Chrudim v pondělí doporučili zastupitelstvu schválit pojmenování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Od 1. listopadu mají občané města 20 dní na vyplnění jednoduchého dotazníku, kterým mohou do budoucna ovlivnit rozvoj sportovního vyžití v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 15 týdnů
Pardubice – Už uběhl rok od schválení rekonstrukce letního stadionu za 430 milionů a zhotovitel je stále neznámý. Zatímco některé představa moderního...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Připomínat si slavné osobnosti, jež jsou svázané s minulostí, ale také se dny nedávno minulými v druhém největším městě Pardubického kraje...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Každý dobrý hospodář, když opravuje svůj dům, snaží se ho opravit celý. Ne tak město, které vlastní jak celý atletický stadion v ulici V...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - Další kvalitní výsledek v přípravném období připsali fotbalisté MFK Chrudim, kteří na vlastním hřišti nedovolili zvítězit Hradci Králové....Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Sotva skončila rekonstrukce tribuny letního stadionu a ta byla předána sportovcům i veřejnosti, chce se město pustit do dalších oprav v...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Na vytržení z prázdninového času se teď musí připravit městští zastupitelé. Ministerský úředník totiž neodpočívá ani v době letních veder a...Celý článek »