Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Poutavě natočený dokumentární film o přírodě Železných hor míří do místního kina. Nejdříve se ale musíte rozhodnout, zda ve čtvrtek 15....Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim –Výstavní síň Vodních zdrojů Chrudim, U Vodárny 137, prezentuje zajímavý soubor o historii zkoumání Železných hor. Vystaveny jsou mapy tohoto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Nasavrky – Ve výstavních prostorách nasavrckého zámku najdete od 10. října výstavu fotografií Libora Blažka nazvanou Toulky krajinou ticha.  V...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Deblov/Mladoňovice – Pozoruhodná oblast s nálezem zajímavých hornin ukrývá důkazy z nedozírné minulosti Země. Střední část Národního...Celý článek »
vydáno před 6 let 32 týdny
Chrudim – Pivo k městu patří a vždy patřilo. Stačí vzpomenout na ruiny kdysi vyhlášeného pivovaru v ulici Obce Ležáků. Dokonce sám starosta města...Celý článek »
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - V sobotu 28. května se konají další akce z programu Mamuti se řítí na Chrudim. Pásmo mateřských a základních škol zahájí již v...Celý článek »
vydáno před 7 let 50 týdnů
Pasíčka/Bor u Skutče - V areálu Záchranné stanice a ekocentra v Pasíčkách se uskuteční v sobotu 7. května v 10 hodin dopoledne slavnostní...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - V sobotu 23. května probíhaly na Resselově náměstí aktivity, které seznamovaly návštěvníky s krásami a bohatstvím Geoparku...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - V neděli 24. května proběhne od 9 do 16 hodin pod vedením Daniela Smutka Jana Doucka terénní geologická exkurze po krásách Národního...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Pracovníci geoparku připravili pro návštěvníky Železných hor na jarní sezónu atraktivní místa, která mnohým možná unikla. Poznávat...Celý článek »