Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 2 dny
Pardubice - Ve středu po druhé hodině ráno volal městské policii recepční parkovacího domu v ulici Karla IV., že u obchodního domu Penny Market...Celý článek »
vydáno před 18 týdnů 3 dny
Chrudim – Ačkoliv se už dlouhé roky mluví o tom, že by na Moravově zahradě mohl v budoucnu vzniknout patrový parkovací dům, pokračuje se zde ve...Celý článek »
vydáno před 20 týdnů 6 dnů
Pardubice – V souvislosti s plánovanou výstavbou parkovacího domu by se mělo zrušit místo pro dosavadní parkování K+R u nádraží, kde je na...Celý článek »
vydáno před 22 týdny 3 dny
Chrudim – Strážníci městské policie budou mít v dohledné době o další zábavu postaráno. Po pár stížnostech na parkování se prý odbor dopravy rozhodl...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Počítalo se s demolicí a moderní výstavbou budovy sporthotelu podle návrhu architekta Filipa Albrechta, i s historickou rekonstrukcí...Celý článek »
vydáno před 38 týdnů 6 dnů
Chrudim – V místech, kde dříve stával Modestinův dům opředený strašidelnými okolnostmi, bude nově veselo. Rada města Chrudim totiž v pondělí právě...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Pardubice – Že je v Pardubicích o parkování nouze, opět prokázalo pořádání pouhých dvou velkých akcí naráz. Ve městě byl nebývalý rozruch a provoz, a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Chrudim – Lůžkové oddělení interny včetně jednotky intenzivní péče se uzavřelo od července. Petice za „Opětovné zajištění provozu Chrudimské...Celý článek »