Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Chrudim – Na chrudimském přednádraží ladí dělníci poslední maličkosti a veřejnost stále čile diskutuje, zda projekt nešlo udělat jinak a lépe s...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Rekonstrukce a faktická přestavba přednádraží patří k větším investicím, jež rozjela minulá radniční koalice a ta současná je pouze „...Celý článek »
vydáno před 3 roky 32 týdny
Chrudim – V rámci pondělního jednání městského zastupitelstva, kde chyběl „zdravý-nemocný“ místostarosta Petr Lichtenberg (Chrudimáci), se dostalo i...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – V pondělí 25. května se nejen otevírají chrudimské školky, ale zasednou také po delší pauze místní politické špičky, městští zastupitelé....Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Od 17. února do 30. dubna bude probíhat další část výstavby terminálu veřejné dopravy. V této etapě proběhne rekonstrukce přednádraží, tedy...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – Slavných rodáků a osobností těsně spjatých s historií města lze jmenovat opravdu hodně. Vedení radnice na ně myslí, a pravidelně proto...Celý článek »
vydáno před 4 roky 20 týdnů
Chrudim – Zbrusu nové přednádraží se pomalu rýsuje a už teď začíná být jasné, že zde řidiči přijdou o tolik potřebná parkovací místa. Jak zapůsobí...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Zdejší radnice se v těchto dnech poněkud přiblížila vytoužené revitalizaci prostoru před hlavním vlakovým nádražím. Peníze na tuto akci,...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - Město uzavřelo smlouvu s projektantem, který zpracuje dokumentaci pro přestavbu Přednádraží. Samotná přestavba nejbližšího okolí...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - Revitalizace třídy Míru, Tyršových sadů a přestavba přednádraží se posunula zase o krok dál. Zastupitelé nyní schválili odůvodnění...Celý článek »