Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 23 týdny
Třemošnice/Podhrádí – Ani pokud máte rádi Rollling Stones a jen tak vás něco neodradí, Hedvíkovské rokli se od pondělí 4. října raději vyhněte. Mohlo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 34 týdny
Chrudim – Tipy minulý týden absentovaly, protože jejich autor doháněl spánkový deficit. Nevznikl proto, že by snad nadmíru požil. Vznikl proto, že se...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Třemošnice - Kulturní komise města zahájí výstavní rok 2016 výstavou Přírodní zajímavosti Třemošnice a okolí. Vernisáž výstavy se koná 13....Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Třemošnice/Lichnice - V pátek 10. července v 18 hodin si můžete na Folkovém festivalu na náměstí v Třemošnici poslechnout folkové...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Podhradí - V úterý v půl sedmé ráno byla operačnímu středisku hasičů ohlášena dopravní nehoda v třemošnické místní části Podhradí, kde se srazila dvě...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 17 hodin
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Třemošnice – Ve čtvrtek 25. srpna od 10 do 17 hodin čeká na návštěvníky Berlovy vápenky den plný zábavy, a to nejen pro rodiny s dětmi. Do...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Třemošnice – Průmyslová zóna se změní na pozemky pro výstavbu rodinných domů? Občanská iniciativa části zastupitelů Třemošnice dokázala prosadit...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Celá země se probírá z covidového oparu, snad za to může očkování, snad, a to spíše, celková promořenost společnosti. Kultura, sport a...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim/Třemošnice/Sezemice – Hasit celodřevěné chatky v tomto počasí je ohnivé peklo. Na vině je silný mráz, který vytváří z proudů vody prakticky...Celý článek »